Hendrik Vervaet Algemene Tuinaanneming
Over ons

Wij zijn specialist in de aanleg van uw tuin
én nog zoveel meer!

Hendrik Vervaet Algemene Tuinaanneming

Voor een perfecte aanleg van uw tuin kan u beroep doen op Hendrik Vervaet Algemene Tuinaanneming. Op basis van een kennismakingsgesprek bekijken wij graag samen met u uw project. Wij beschikken over de nodige professionele vakkennis en ervaring, een ruim machinepark en de juiste gereedschappen om vlot tot een goed en kwalitatief resultaat te komen.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het snoeien, vellen en verhakselen van bomen. Of beschikt u over een weiland of braakliggend stuk terrein, dan kunnen wij u ook met onze klepelmaaier van dienst zijn. Daarbovenop kan u ook beroep doen op ons voor (her)aanleg van binnenvloerwerk en kleine metselwerken.


Persoonlijke aanpak


Wij streven ernaar om in samenspraak met de klant tot het best mogelijke resultaat te komen. Kwaliteit en een perfecte afwerking staan voor ons centraal!


Onze troeven? Onze persoonlijke aanpak,  onze vakkennis, onze ervaring, ons oog voor detail, ons uitgebreide machinepark, de aanwezigheid van de zaakvoerder bij iedere opdracht. U kan bij ons terecht voor de uitvoering van uw werken van A tot Z, zonder tussenkomst van een externe firma.

Bij het aanleggen van uw tuin kan u beroep doen op ons voor het plaatsen van opritten, terrassen, afsluitingen,  aanleg van uw gazon en beplanting, alsook voor een beregeningsinstallatie, vijver, zwembad…  Met de juiste buitenverlichting zorgen we ervoor dat uw tuin ook in het donker in de schijnwerpers staat.